Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553393

Copa 730553393 Información oficial sobre el partido 730553393 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

C.D.Villavante Alineación oficial del equipo 'C.D.Villavante' en el partido 2 - 1 cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D.Villavante Alineación oficial del equipo 'C.D.Villavante' en el partido 4 - 0 cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Villavante

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): C.D.Villavante va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Donatello Nannicini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 103 (Gol por la izquierda): C.D.Villavante, atacant per l'esquerra al minut 103, va aprofitar el magnífic llançament de Fernando Fuentes per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del C.D.Villavante va deixar en bona posició a en Calogero Fenili per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Fernando Fuentes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ismael Pomatta Fraga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 287 Minuto 50 (Ocasión tiro lejano): Al minut 50 un refús amb el peu d'en Ismael Pomatta Fraga va anar a parar als peus del Germán Rodríguez Girón que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Calogero Fenili ja els havia advertit que el porter contrari, en Ismael Pomatta Fraga, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 209 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Porfírio Bordado va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Sergio Pérez Gil va xutar a fora.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Fuentes va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Donatello Nannicini del C.D.Villavante ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de C.D.Villavante tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Fernando Fuentes ho va intentar al minut 75 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): C.D.Villavante per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Germán Rodríguez Girón va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Fuentes va estar a punt d'acabar en gol al minut 95, però el porter visitant Ismael Pomatta Fraga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

cagarrutos f.c.

Goles Goles

  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de mariclones eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 68, Sergio Pérez Gil va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kiriam Ojuelos de mariclones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enric Escribano de mariclones es va guanyar la targeta groga merescudament.