Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553381

Copa 730553381 Información oficial sobre el partido 730553381 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido 1 - 2 Poble Sec FC Alineación oficial del equipo 'Poble Sec FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido 3 - 0 Poble Sec FC Alineación oficial del equipo 'Poble Sec FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream killers andalucía

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Joel José Guerra facilitava les coses al andalucía amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Amb 43 minuts disputats, Daniel Hoffmann gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però 方 (Fang) 启维 (Qiwei) va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Samuel González va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant 方 (Fang) 启维 (Qiwei) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Gino Aerts va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de andalucía se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Poble Sec FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Levente Királyvári de Poble va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Poble es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ardian Van Landeghem es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 郭 (Guo) 国彪 (Guobiao) no va ser aprofitada per en Fərhad Dadaşov que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Valcarce de Poble amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fərhad Dadaşov de Poble la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.