Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553243

Copa 730553243 Información oficial sobre el partido 730553243 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Marchi Alineación oficial del equipo 'Marchi' en el partido 3 - 0 Mediocampero Alineación oficial del equipo 'Mediocampero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marchi Alineación oficial del equipo 'Marchi' en el partido 5 - 0 Mediocampero Alineación oficial del equipo 'Mediocampero' en el partido
Tiene mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marchi

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Daniel Bengoechea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Marchi.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Daniel Bengoechea va incrementar l'avantatge de Marchi amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): El Marchi era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mihai Iote va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Marchi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stanisław Ryng ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Noelio Martínez Sánchez gairebé va marcar per a Marchi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Noelio Martínez Sánchez de Marchi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andrey Volkomorov per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ángel Orbara va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Noelio Martínez Sánchez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Bengoechea.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eivind Antonsen de Marchi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mediocampero

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Javier Rivas Prieto de Mediocampero es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Juan Antonio Taxis de Mediocampero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.