Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553232

Copa 730553232 Información oficial sobre el partido 730553232 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Ponteceso FC Alineación oficial del equipo 'Ponteceso FC' en el partido 0 - 4 black panther team 161 Alineación oficial del equipo 'black panther team 161' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ponteceso FC Alineación oficial del equipo 'Ponteceso FC' en el partido 1 - 2 black panther team 161 Alineación oficial del equipo 'black panther team 161' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ponteceso FC

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Al minut 26, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Ponteceso es va veure beneficiat per la polèmica al minut 35, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Alejandro Sabater va relliscar al moment de fer el xut i el porter Karim Ben-moussa no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

black panther team 161

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Vladimir Villadsen va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Arnau Caminero, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del gg van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Diego Hernández va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Diego Hernández va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Arnau Caminero va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a gg.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Vladimir Villadsen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Diego Hernández va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ernest Orpí, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): gg va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Diego Hernández va quedar-se sol davant el porter Ernest Orpí, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vladimir Villadsen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Piotr Pakulski rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el gg va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Emil Nilsson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arnau Caminero de gg amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piotr Pakulski de gg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.