Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730552503

Copa 730552503 Información oficial sobre el partido 730552503 en Hattrick

13.03.2024 10:30:00

FC Triple M Alineación oficial del equipo 'FC Triple M' en el partido 6 - 0 Hot Chicken Club Alineación oficial del equipo 'Hot Chicken Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Triple M Alineación oficial del equipo 'FC Triple M' en el partido 9 - 0 Hot Chicken Club Alineación oficial del equipo 'Hot Chicken Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Triple M

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Angelo Infante, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En William Genzabuke va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Facundo Raffo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Titus Gauls va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 32 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Angelo Infante es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Triple va augmentar la diferència quan Delfim Farinha no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Triple va aconseguir el 6 - 0 quan Facundo Raffo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Delfim Farinha del Triple ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Bastien Raymond es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Angelo Infante. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Hot Chicken Club

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Guschti Bürkli que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.