Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730548946

Copa 730548946 Información oficial sobre el partido 730548946 en Hattrick

13.03.2024 10:30:00

Zuglói Kohász FC Alineación oficial del equipo 'Zuglói Kohász FC' en el partido 3 - 2 Nyomik Alineación oficial del equipo 'Nyomik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zuglói Kohász FC Alineación oficial del equipo 'Zuglói Kohász FC' en el partido 2 - 3 Nyomik Alineación oficial del equipo 'Nyomik' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,8 % 39,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuglói Kohász FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kohász eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Péter Keresztesi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Áron Sípmester, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Kohász.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Corria el minut 90 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nik Berstovšek, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Kevin Rottenbiller del Kohász ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Áron Sípmester va ridiculitzar a en Luděk Tyleček amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Kevin Rottenbiller va deixar a Luděk Tyleček assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nik Berstovšek de Kohász es va guanyar la targeta groga merescudament.

Nyomik

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats de Nyomik van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Ludwig Reimar Rehderbrücke va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 en Ludwig Reimar Rehderbrücke va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Luděk Tyleček de Nyomik, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Antonio Luis Echeondo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.