Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730545138

Amistoso 730545138 Información oficial sobre el partido 730545138 en Hattrick

12.03.2024 20:05:00

pupuhuhta Alineación oficial del equipo 'pupuhuhta' en el partido 3 - 6 Nopeet Jormat Alineación oficial del equipo 'Nopeet Jormat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
pupuhuhta Alineación oficial del equipo 'pupuhuhta' en el partido 2 - 4 Nopeet Jormat Alineación oficial del equipo 'Nopeet Jormat' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pupuhuhta

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Aku Lumme al minut 7, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al pupuhuhta i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de pupuhuhta. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Eero-Matti Noki xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Filip Lilius de pupuhuhta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Nopeet Jormat

Goles Goles

  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 43, en Edward Łuszczyk la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Eino Tuomikoski que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 154 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Ola Andersson va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 160 Minuto 79 (Gol de falta): Ola Andersson va empatar per a Nopeet, posant el marcador a 3 - 3, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Svyatoslav Shimkin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan Eetu Vanhamaa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Nopeet l'avantatge per 3 - 6. Gregory Mosch en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Edward Łuszczyk, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Ciro Laboragine de Nopeet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.