Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730542049

Copa 730542049 Información oficial sobre el partido 730542049 en Hattrick

12.03.2024 20:45:00

FC KALLIOPOHJA Alineación oficial del equipo 'FC KALLIOPOHJA' en el partido 3 - 2 pienet pallonpotkijat Alineación oficial del equipo 'pienet pallonpotkijat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC KALLIOPOHJA Alineación oficial del equipo 'FC KALLIOPOHJA' en el partido 2 - 1 pienet pallonpotkijat Alineación oficial del equipo 'pienet pallonpotkijat' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KALLIOPOHJA

Goles Goles

  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): Claudio Raccichini va aconseguir l'empat per a ACCA mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, ACCA aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Florian Fronius va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Santtu Riitijoki ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ACCA es posava per davant 3 a 2.

pienet pallonpotkijat

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vittorio Hangartner arribés a peus de Adrien Sam, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a PPP el 0 - 1.
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 22, Perica Franjul va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Vittorio Hangartner, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, András Pálcsa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Dominik Steinbichl va marcar al minut 66 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 90, en un 1 contra 1 amb el porter, però Javier Rodríguez va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Perica Franjul des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivan Vukadinović de PPP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.