Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730539228

Copa 730539228 Información oficial sobre el partido 730539228 en Hattrick

12.03.2024 19:15:00

maltrainsema84 Alineación oficial del equipo 'maltrainsema84' en el partido 2 - 6 inghingheri Alineación oficial del equipo 'inghingheri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
maltrainsema84 Alineación oficial del equipo 'maltrainsema84' en el partido 1 - 3 inghingheri Alineación oficial del equipo 'inghingheri' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maltrainsema84

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): El maltrainsema84 no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Roby Amati es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Zsolt Gécsek trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Zsolt Gécsek va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Roby Amati, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

inghingheri

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, inghingheri es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Houston Hale es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 33 de partit va donar a inghingheri l'avantatge per 0 - 2. Houston Hale en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a inghingheri augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Simão de Almeida es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del maltrainsema84. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tonny Lubberding la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del inghingheri es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 48.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, un xut de Houston Hale des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Tonny Lubberding va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 2 - 6 per a inghingheri.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Adnan Sarač va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Simão de Almeida de inghingheri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.