Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730538119

Copa 730538119 Información oficial sobre el partido 730538119 en Hattrick

12.03.2024 19:45:00

I tori impauriti Alineación oficial del equipo 'I tori impauriti' en el partido 3 - 2 Punkabbestia Team Alineación oficial del equipo 'Punkabbestia Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
I tori impauriti Alineación oficial del equipo 'I tori impauriti' en el partido 3 - 1 Punkabbestia Team Alineación oficial del equipo 'Punkabbestia Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I tori impauriti

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): impauriti va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Piergiorgio Pirani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a impauriti va ser Fernando Sanità.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 71 gràcies a la jugada de Fernando Sanità, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Passaven 13 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fernando Sanità va rematar alt.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de impauriti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Piergiorgio Pirani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Punkabbestia Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 23, quan Alfredo Andicoberry va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 164 Minuto 54 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Alfredo Andicoberry marqués l'empat. Al minut 54 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Punkabbestia creava perill des de la dreta al minut 39, però en Alessandro Catturini, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Dragoslav Terzić desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Shawn Mahony quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 65, quan en Dragoslav Terzić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.