Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730535724

Copa 730535724 Información oficial sobre el partido 730535724 en Hattrick

12.03.2024 18:45:00

FC Eimerweise Alineación oficial del equipo 'FC Eimerweise' en el partido 0 - 2 City of O Alineación oficial del equipo 'City of O' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Eimerweise Alineación oficial del equipo 'FC Eimerweise' en el partido 1 - 2 City of O Alineación oficial del equipo 'City of O' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,7 % 49,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Eimerweise

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Fritz Schmidt va rebre molts aplaudiments. Al minut 28 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Eimerweise la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilian Sandholm de Eimerweise la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

City of O

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vincent Antolak va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Maciej Pawlas va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Renan Mesmin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Christian Heimstetten, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): City quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jörg Höpke va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de City va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jörg Höpke, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.