Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730534083

Copa 730534083 Información oficial sobre el partido 730534083 en Hattrick

12.03.2024 18:15:00

Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido 2 - 4 Torpedo Battenberg Alineación oficial del equipo 'Torpedo Battenberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido 1 - 6 Torpedo Battenberg Alineación oficial del equipo 'Torpedo Battenberg' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gassekicker

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Jeff Siewert s'emportà una gran ovació del públic local al minut 26, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 70 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Viliam Peklanský, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Gassekicker a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Gassekicker va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Heinz Beecker va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Akis Mpoulougouris.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Gassekicker enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 200 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 78. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Viliam Peklanský la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Rohr.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karsten Herbich de Gassekicker es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Torpedo Battenberg

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Lutz Wassenberg que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador de Battenberg Lutz Wassenberg va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 50 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): En Marek Wiech entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Battenberg, un peu providencial d'en Bernard Zierhut va situar el 1-3 al panell digital.
  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Battenberg. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Wolf Blaimer va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Reiner-Winfried Larsar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arsham Tabatabaei, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bogdan Tomašević va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Wolf Blaimer va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.