Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730533793

Copa 730533793 Información oficial sobre el partido 730533793 en Hattrick

12.03.2024 17:00:00

Southern River Alineación oficial del equipo 'Southern River' en el partido 12 - 11 Dika II Alineación oficial del equipo 'Dika II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Southern River Alineación oficial del equipo 'Southern River' en el partido 1 - 2 Dika II Alineación oficial del equipo 'Dika II' en el partido
Array 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Southern River

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Southern eren letals, i Dustin Hayden va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Norberto Röthig va augmentar l'avantatge de Southern a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Southern per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 102, quan Dustin Hayden va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dustin Hayden de Southern la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Kai Olé Beesten de Southern va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Rudi Schoenenberger anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Southern.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Heinzpeter Kronenfeldt va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Dustin Hayden va clavar el 6 - 5 per a Southern amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Rémy Leroy anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Southern.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Southern Werner Barnten no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Charles Leblanc es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Southern Gottfried Grandits no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Charles Leblanc es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 8.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Southern, Ömer Saydam, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 10 - 9 al marcador.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Southern, Norberto Röthig, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 11 - 10 al marcador.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): Ivis Dreija de Southern, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Charles Leblanc en un bon llançament des del punt fatídic. 12 - 11.

Dika II

Goles Goles

  • 150 Minuto 69 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Juan Alberto Casas va reduir les distàncies per al Dika amb un bon llançament de falta al minut 69. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Juan Alberto Casas va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Dika va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rico Gobleder va desviar el xut final de Andrzej Szlejzer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juan Alberto Casas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Fryderyk Kanarek la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Dika havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dika van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrej Vundać, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): En Andrej Vundać va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Justus Benintende de Dika amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silviu Bondar de Dika va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Dika, Juan Alberto Casas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dika Michael Takyi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rudi Schoenenberger es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Charles Leblanc de Dika, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rudi Schoenenberger en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Pieter Gurowitsch de Dika, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rudi Schoenenberger en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Justus Benintende de Dika, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rudi Schoenenberger en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Andrzej Szlejzer de Dika, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rudi Schoenenberger en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Leo Runsten de Dika, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rudi Schoenenberger en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 9.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Ekke Donnersmarck va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 10 - 10.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de Dika Silviu Bondar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rudi Schoenenberger es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 11 - 11.
  • 058 Minuto 140 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dika, Adrian Juranić, col·locà la pilota just a les mans d'en Rudi Schoenenberger. El marcador: 12 - 11.