Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730527531

Amistoso (Int.) 730527531 Información oficial sobre el partido 730527531 en Hattrick

05.03.2024 19:50:00

Van the Man FC Alineación oficial del equipo 'Van the Man FC' en el partido 8 - 0 Kart-Hadtha F.C. Alineación oficial del equipo 'Kart-Hadtha F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Van the Man FC Alineación oficial del equipo 'Van the Man FC' en el partido 7 - 0 Kart-Hadtha F.C. Alineación oficial del equipo 'Kart-Hadtha F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Van the Man FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Van va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Noah Steger va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Jan Słodowski de Van va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Van Noel Heeb va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Tudor Sola va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Van va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Noah Steger progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Van va aconseguir el 5 - 0 quan Patrick Gassner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Jan Słodowski va augmentar l'avantatge de Van a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Van va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Janosch Erne des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Van va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Patrick Gassner va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Noel Heeb gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Celayarán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Janosch Erne.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Rüegger de Van es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

Kart-Hadtha F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ander Larrinburu que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lucas Bueno va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tudor Sola va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Manolo Arraurenetxea de Kart-Hadtha va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.