Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730527465

Amistoso (Int., RC) 730527465 Información oficial sobre el partido 730527465 en Hattrick

06.03.2024 10:00:00

Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido 4 - 1 Spartak Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spartak Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido 4 - 0 Spartak Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spartak Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Barza Glaze

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Barza va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 崔 (Cui) 添强 (Tianqiang) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Barza va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lukáš Černoch des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andrzej Grocholski es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Barza va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Maximus Schroeckenfuchs va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lukáš Černoch va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andrzej Grocholski va rematar alt.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Barza ho intentava per la dreta per mitjà de 崔 (Cui) 添强 (Tianqiang), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Andrzej Grocholski de Barza gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Spartak Barcelona

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Barcelona van mostrar una bona compenetració quan al minut 24 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Peter Osuský va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va estar a punt d'empatar al 13 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Terje Gimse que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Timotej Vaclaviak va superar els defenses rivals per velocitat al minut 66 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Osuský de Barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.