Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730527110

Amistoso (Int., RC) 730527110 Información oficial sobre el partido 730527110 en Hattrick

06.03.2024 12:25:00

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 4 - 0 betPawa United Alineación oficial del equipo 'betPawa United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 2 - 0 betPawa United Alineación oficial del equipo 'betPawa United' en el partido
Tiene suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LaPutaBanda contenien la respiració mentre en Santino Squizzato s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): LaPutaBanda va augmentar la diferència quan Patricio Summers no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alfonso Tejada Jávea la va rematar Alfonso Torroja amb una magnífica volea que va fer pujar per a LaPutaBanda el 3 - 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, LaPutaBanda va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Francisco Verdugo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Paloveer al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Verdugo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El LaPutaBanda ho intentava per la dreta per mitjà de Josep Regué, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Romildo Abruñedo gairebé va marcar per a LaPutaBanda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Francisco Verdugo va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Tejada Jávea de LaPutaBanda es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alfonso Tejada Jávea va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

betPawa United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): betPawa van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Gennadiy Bobov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ewert Osjamets.