Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730526925

Amistoso (Int.) 730526925 Información oficial sobre el partido 730526925 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Goikosolua Alineación oficial del equipo 'Goikosolua' en el partido 6 - 6 Forza Gialloblù Alineación oficial del equipo 'Forza Gialloblù' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Goikosolua Alineación oficial del equipo 'Goikosolua' en el partido 3 - 8 Forza Gialloblù Alineación oficial del equipo 'Forza Gialloblù' en el partido
Tiene bastante suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goikosolua

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ignacio Valdelomar va anar directament als peus de Ville Bågman que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): En Ville Bågman va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): GKS prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Alberto Viscón va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): GKS va empatar 4 - 4 gràcies a un penal molt ben xutat per César Galeano, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): GKS va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 61 Aleksi Vanhakylä va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): GKS s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Antonio Vispieres per la banda dreta de l'atac local. El 6 - 5 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Forza Gialloblù

Goles Goles

  • 151 Minuto 23 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 23, el jugador visitant René Menten va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Gialloblù van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 29, quan Bort Chable va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Bort Chable per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Davide Jervasi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Gialloblù.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 62, quan Raf Verburgt va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 5 - 5.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 6 al minut 72 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Bort Chable marcar un xut creuat des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Thoreau de Gialloblù va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bort Chable es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.