Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730526877

Amistoso 730526877 Información oficial sobre el partido 730526877 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Cleveland Browns FC Alineación oficial del equipo 'Cleveland Browns FC' en el partido 0 - 4 Caselas CF Alineación oficial del equipo 'Caselas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Cleveland Browns FC Alineación oficial del equipo 'Cleveland Browns FC' en el partido 0 - 8 Caselas CF Alineación oficial del equipo 'Caselas CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cleveland Browns FC

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Vicente Pérez Diaz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joshua Whitehand es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Severac de Cleveland va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Àlex Burch de Cleveland la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Caselas CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Caselas va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Ahmed Muneeb.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Ahmed Muneeb de Caselas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Óscar Irarramendi va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tante Villaruel va augmentar l'avantatge de Caselas a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Samuel Cherry de Caselas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 23 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Konstantin Stanoev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carles Canet, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Óscar Irarramendi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Caselas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.