Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730526801

Amistoso 730526801 Información oficial sobre el partido 730526801 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido 4 - 5 Zapillero Alineación oficial del equipo 'Zapillero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido 2 - 3 Zapillero Alineación oficial del equipo 'Zapillero' en el partido
Tiene suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 20,0 % 54,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaquito de Memphis CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Sergi Papiol va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Uriel Alós de Malaquito aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Malaquito no perdien la fe, i al minut 68 del partit, Jaume Cerdà de Palou va marcar el 3 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passava el minut 75 del matx, quan l'atent Guillermo Sanz va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 4 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Uriel Alós va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Malaquito va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 59 que Pierpaolo Crescini no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 225 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Cameron Sparrow va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uriel Alós de Malaquito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Zapillero

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Fernando Pinedo va pentinar un córner cap al segon pal que Jonas Sigurdsson va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 44 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jonas Sigurdsson.
  • 170 Minuto 56 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Aníbal Marcet al minut 56 va permetre a Zapillero prendre avantatge per 2 - 3.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Zapillero va aconseguir el 2 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luke Rayner, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fernando Pinedo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a Zapillero l'avantatge per 2 - 5. Hynek Kovačík en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Zapillero Eckart Ihbe quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gonzalo Cabanillas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Zapillero van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Hynek Kovačík no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Hynek Kovačík per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hynek Kovačík es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamin Nippold de Zapillero es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luke Rayner de Zapillero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eckart Ihbe de Zapillero es va guanyar la targeta groga merescudament.