Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730526777

Amistoso 730526777 Información oficial sobre el partido 730526777 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Limbrull FC Alineación oficial del equipo 'Limbrull FC' en el partido 2 - 6 Taxi Riberenc C.F. Alineación oficial del equipo 'Taxi Riberenc C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Limbrull FC Alineación oficial del equipo 'Limbrull FC' en el partido 1 - 2 Taxi Riberenc C.F. Alineación oficial del equipo 'Taxi Riberenc C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limbrull FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Charles Vieira Alves al minut 19, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Limbrull i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Una falta al minut 31 va provocar un lliure directe. Charles Vieira Alves el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Taxi Riberenc C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Riberenc van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pol Girart va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Riberenc sabia com jugar al contraatac, i al minut 33, Francisco Lucas Matias va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, Riberenc es va posar per davant amb un 2 - 3 quan József Gehér es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Riberenc va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Francisco Lucas Matias, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Sylvestre Barret de Riberenc va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Riberenc va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 83, quan David Voltà, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dillon Keefe de Riberenc es va guanyar la targeta groga merescudament.