Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730525315

Amistoso (Int., RC) 730525315 Información oficial sobre el partido 730525315 en Hattrick

06.03.2024 12:25:00

CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 5 - 7 FCBYCZYNA Alineación oficial del equipo 'FCBYCZYNA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 3 - 2 FCBYCZYNA Alineación oficial del equipo 'FCBYCZYNA' en el partido
Tiene suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,6 % 26,4 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Lionel Messi

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Passat el minut 24 de joc, Aritz Estrecha facilitava les coses al Lionel amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Aritz Estrecha va donar a Lionel un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gonzalo Sánchez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lionel se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 96.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 106, José De La Flor de Lionel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Gonzalo Sánchez no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Sherif Abd El Hakam encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 3 per a Lionel.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Aritz Estrecha de Lionel va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Luis García va xutar fora per a Lionel, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Lionel Valentin Bătrân no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sherif Abd El Hakam es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.

FCBYCZYNA

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): FCBYCZYNA va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Kristof Longueville.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): El FCBYCZYNA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Noël Barre va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 100 (Gol por el centro): Als 100 minuts de partit, Kristof Longueville de FCBYCZYNA va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 58, quan en Erhard Dobroć va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Salatino de FCBYCZYNA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noël Barre de FCBYCZYNA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Roberto Salatino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de FCBYCZYNA, Noël Barre, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ryszard Frączkowski de FCBYCZYNA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pablo Medina Carvajal en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Sławomir Gapski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a FCBYCZYNA.