Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730525023

Amistoso (Int., RC) 730525023 Información oficial sobre el partido 730525023 en Hattrick

06.03.2024 17:25:00

FC Excellent Alineación oficial del equipo 'FC Excellent' en el partido 0 - 6 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Excellent Alineación oficial del equipo 'FC Excellent' en el partido 0 - 4 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Excellent

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Remmelt Halberstad va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mitch Rubinstein.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): François Koopmans de Excellent va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

bictorioso

Goles Goles

  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 9, Alfonso Valdés Correa va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Rahman Hana El-Fayez que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, bictorioso va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adri Miravet, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a bictorioso l'avantatge per 0 - 3. Manuel Ronda en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Laurgain Belorgei va augmentar l'avantatge de bictorioso a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joan Duñach de bictorioso l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 83 de partit.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joan Duñach va ser l'anotador del 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Rahman Hana El-Fayez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rahman Hana El-Fayez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rahman Hana El-Fayez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rahman Hana El-Fayez després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ray Pierik va poder desviar-lo a córner.