Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730524266

Amistoso 730524266 Información oficial sobre el partido 730524266 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido 0 - 5 Os Cotons Alineación oficial del equipo 'Os Cotons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido 0 - 2 Os Cotons Alineación oficial del equipo 'Os Cotons' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arcángeles

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Arcángeles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Miguel Aladrén, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Lacalle Villalón de Arcángeles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Juan Miguel Aladrén de Arcángeles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Os Cotons

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Davide Principi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Cotons va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Iván Valdivia, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Isaak Dusen va aprofitar un error defensiu al minut 81, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Cotons.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cotons. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Andrzej Rajtar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Iván Valdivia el va rematar Andrzej Rajtar amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Iván Valdivia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martín Montalvo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Iván Valdivia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Maciej Wnorowski, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Iván Valdivia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.