Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730523089

Amistoso (Int.) 730523089 Información oficial sobre el partido 730523089 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 3 - 7 Alto O'Higgins Sur F.C. Alineación oficial del equipo 'Alto O'Higgins Sur F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 4 - 5 Alto O'Higgins Sur F.C. Alineación oficial del equipo 'Alto O'Higgins Sur F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Morticons

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Gerardo Castellote va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Morticons.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 73 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Bogusław Mroziak, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Morticons a l'empat.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Als 84 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Morticons va acabar amb la pilota als peus de Bogusław Mroziak que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Javier Belmonte de Morticons gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Alto O'Higgins Sur F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Axel Moreno va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 36.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Juan Mario Natalino la va rematar Klaas Met Den Ancxt amb una magnífica volea que va fer pujar per a OHiggins el 1 - 2.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, OHiggins va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Germano Nino, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joaquín Salvador Palomeque Díaz, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eleuterio Urriola de OHiggins l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 77 de partit.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fernando Marchena va augmentar l'avantatge de OHiggins a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, OHiggins va augmentar el seu avantatge a 3 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fernando Marchena.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joaquín Salvador Palomeque Díaz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.