Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730522601

Amistoso (Int.) 730522601 Información oficial sobre el partido 730522601 en Hattrick

05.03.2024 18:30:00

VFL Ostwestfalen Bielefeld Alineación oficial del equipo 'VFL Ostwestfalen Bielefeld' en el partido 1 - 2 Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VFL Ostwestfalen Bielefeld Alineación oficial del equipo 'VFL Ostwestfalen Bielefeld' en el partido 1 - 1 Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VFL Ostwestfalen Bielefeld

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Çınar Canel va treure un córner llarg cap al segon pal que en Marius Popa, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ostwestfalen Matěj Čamra quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cyrille Deprez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ostwestfalen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marius Popa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Heteropatriarcado Opresor FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Heteropatriarcado prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Toralf Kleinkind.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Heteropatriarcado van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Javier Sáenz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Heteropatriarcado van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 5 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jorge Miguel Prada, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Heteropatriarcado sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Timoteu Bañales, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Heteropatriarcado, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Toralf Kleinkind va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Miguel Prada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.