Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730522415

Amistoso (Int.) 730522415 Información oficial sobre el partido 730522415 en Hattrick

05.03.2024 20:15:00

soimii latsia Alineación oficial del equipo 'soimii latsia' en el partido 0 - 7 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
soimii latsia Alineación oficial del equipo 'soimii latsia' en el partido 0 - 8 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

soimii latsia

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krzysztof Kwolek de soimii es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Atak of da Bal-Hedz

Goles Goles

  • 170 Minuto 25 (Gol de falta): Vojko Antišin va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 25. 0 - 1 per a Bal-Hedz.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Silvan Zander va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Bal-Hedz va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vojko Antišin, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Joni Väliahdet va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Bal-Hedz va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Angelo Caiazza.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tunç Polatkan, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Silvan Zander va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Bal-Hedz.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bal-Hedz van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tunç Polatkan, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bal-Hedz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Angelo Caiazza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Vojko Antišin de Bal-Hedz va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joni Väliahdet de Bal-Hedz es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filip Savović.