Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730521981

Amistoso (Int.) 730521981 Información oficial sobre el partido 730521981 en Hattrick

05.03.2024 18:30:00

Waldkraiburger FC Alineación oficial del equipo 'Waldkraiburger FC' en el partido 2 - 6 Sport iClub Alineación oficial del equipo 'Sport iClub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Waldkraiburger FC Alineación oficial del equipo 'Waldkraiburger FC' en el partido 2 - 3 Sport iClub Alineación oficial del equipo 'Sport iClub' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waldkraiburger FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 26 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Hugo Lesner, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Waldkraiburger a l'empat.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Elvis Cecchetti va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Elvis Cecchetti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Waldkraiburger se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Rubens Chiossi no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Hugo Lesner va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Rubens Chiossi va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Matthias Weithase de Waldkraiburger va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matthias Weithase es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Sport iClub

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): iClub va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Cucufato Eguren va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 19 de partit va donar a iClub l'avantatge per 0 - 2. Cándido Magne en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Raúl Lascano va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): iClub va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Botyo Stoykov va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a iClub augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cándido Magne es rifés el porter i marqués el 2 - 5.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Labadía, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.