Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730521880

Amistoso (Int.) 730521880 Información oficial sobre el partido 730521880 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 5 - 0 Texas Holdem Alineación oficial del equipo 'Texas Holdem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Las Balas de Murcia Alineación oficial del equipo 'Las Balas de Murcia' en el partido 9 - 0 Texas Holdem Alineación oficial del equipo 'Texas Holdem' en el partido
Es un cenizo 8.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Balas de Murcia

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Las Balas s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Marco Serafini per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giovanni Di Noto es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Las Balas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jiří Kreuz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Las Balas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Folke Lindfors va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 温 (Wen) 静廷 (Jingting), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Las Balas.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Las Balas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marco Serafini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Valiente Marcos Gómez de Las Balas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dražen Španić al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marco Serafini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Valiente Marcos Gómez va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Guerradell de Las Balas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Texas Holdem

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Ramadan Batusha hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gabriel Díaz havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.