Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730521736

Amistoso (Int.) 730521736 Información oficial sobre el partido 730521736 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Xafastres Alineación oficial del equipo 'Xafastres' en el partido 7 - 0 Super Griffons Alineación oficial del equipo 'Super Griffons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xafastres Alineación oficial del equipo 'Xafastres' en el partido 3 - 0 Super Griffons Alineación oficial del equipo 'Super Griffons' en el partido
Tiene mucha potra 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xafastres

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Xafastres contenien la respiració mentre en Alberto González Estefaní s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto González Estefaní es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Xavier Malondra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Xafastres va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Felipe Abreu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Xafastres pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Pablo Maratos va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Xafastres va augmentar la diferència quan Alberto González Estefaní no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Xafastres va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfredo Castellón va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Albert Daunís es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Lluís-Anton Nicolau gairebé va marcar per a Xafastres des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan Alberto González Estefaní de Xafastres gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Super Griffons

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Giuseppe Marraffa va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 67. En Martin Palló va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.