Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730521693

Amistoso (Int., RC) 730521693 Información oficial sobre el partido 730521693 en Hattrick

06.03.2024 14:00:00

Spytihněv United Alineación oficial del equipo 'Spytihněv United' en el partido 0 - 2 RUD La Carlota Alineación oficial del equipo 'RUD La Carlota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spytihněv United Alineación oficial del equipo 'Spytihněv United' en el partido 2 - 0 RUD La Carlota Alineación oficial del equipo 'RUD La Carlota' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spytihněv United

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vahram Bohchalyan de Spytihněv es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vahram Bohchalyan va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Spytihněv va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pavel Kamínek de Spytihněv amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RUD La Carlota

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Rashed Muhammad va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Carlota, al minut 14. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Spytihněv. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marco Petretto la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Carlota es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Carlota sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Curd Odelzhausen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rashed Muhammad, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Carlota van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Marco Petretto no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.