Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730521312

Amistoso (Int.) 730521312 Información oficial sobre el partido 730521312 en Hattrick

06.03.2024 10:00:00

Lupii Severinului Alineación oficial del equipo 'Lupii Severinului' en el partido 3 - 0 Taz Monsters Alineación oficial del equipo 'Taz Monsters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lupii Severinului Alineación oficial del equipo 'Lupii Severinului' en el partido 1 - 1 Taz Monsters Alineación oficial del equipo 'Taz Monsters' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,1 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lupii Severinului

Goles Goles

  • 136 Minuto 15 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Óscar Ruiz es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Radu Popa per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 15 passava a ser 1 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zoltán Németh, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Severinului.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Aytekin Ruhan va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Severinului.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Severinului ho intentava per la dreta per mitjà de Elvis Cucicea, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radu Popa de Severinului es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mihai Chipăruş s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radu Popa de Severinului va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Taz Monsters

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 88 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en José Miró Benítez va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Agraciado Charino de Monsters es va guanyar la targeta groga merescudament.