Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730520922

Amistoso (Int.) 730520922 Información oficial sobre el partido 730520922 en Hattrick

05.03.2024 19:15:00

SECRE_Team Alineación oficial del equipo 'SECRE_Team' en el partido 0 - 1 Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SECRE_Team Alineación oficial del equipo 'SECRE_Team' en el partido 2 - 0 Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido
Tiene mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SECRE_Team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): SECRE_Team va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Valentín Gramajo en un 1 contra 1 amb el porter Stefano Danasi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Rino Celli de SECRE_Team va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 77, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guenter von Bödefeld de SECRE_Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Angelomaria Lamagna de SECRE_Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Recambios Colón

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 47, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Julio César Quiñones es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fabian Sappa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Recambios, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Gregorio Doni va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Julio César Quiñones va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kim Håvard Bangsund va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gregorio Doni va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fabian Sappa per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.