Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730520651

Amistoso (Int.) 730520651 Información oficial sobre el partido 730520651 en Hattrick

06.03.2024 17:20:00

The_Captains Alineación oficial del equipo 'The_Captains' en el partido 1 - 2 Antartika FK Alineación oficial del equipo 'Antartika FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The_Captains Alineación oficial del equipo 'The_Captains' en el partido 3 - 2 Antartika FK Alineación oficial del equipo 'Antartika FK' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,9 % 25,3 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_Captains

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): The_Captains va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Robert Souca va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ties van Moorsel va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Fernando Arizmendi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Giovanni Baldissara va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 86, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Antartika FK

Goles Goles

  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Als 66 minuts de partit, Xabier Mikel Errekondo de Antartika va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 84 (Gol de falta): Iñaki Larrintzar va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 84. 1 - 2 per a Antartika.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Xabier Mikel Errekondo quasi marca en una jugada assajada de córner que Xander 'Uski' Urquijo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Antartika va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Juan Lecegui va quedar-se sol davant el porter Troels Gram, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 72, quan en Eneko Jauregizar va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ainar Idiakez de Antartika va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.