Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730520607

Amistoso (Int.) 730520607 Información oficial sobre el partido 730520607 en Hattrick

06.03.2024 17:55:00

Luke Skywalker Alineación oficial del equipo 'Luke Skywalker' en el partido 8 - 1 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Luke Skywalker Alineación oficial del equipo 'Luke Skywalker' en el partido 9 - 0 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luke Skywalker

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ethan Greenhill de Skywalker va aconseguir igualar el partit al minut 34, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Skywalker s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Ethan Greenhill per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Mārtiņš Kļaviņš va incrementar l'avantatge de Skywalker amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Rango Radeheim de Skywalker va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Radosław Rupiński es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Peter Schøler va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Skywalker va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rango Radeheim va poder fer el 7 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Skywalker va obtenir un penal al minut 62, que va llançar a la perfecció Rango Radeheim. 8 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el Skywalker va posar setge sobre la defensa central visitant però en Peter Schøler no va estar gens encertat.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francesco Calabrese va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Juanito's eleven

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 21 en Ricardo Páramo Ortiz va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ivo Legros podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.