Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730519517

Amistoso 730519517 Información oficial sobre el partido 730519517 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

PuBon F.C. Alineación oficial del equipo 'PuBon F.C.' en el partido 1 - 0 Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PuBon F.C. Alineación oficial del equipo 'PuBon F.C.' en el partido 5 - 0 Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido
Es un cenizo 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PuBon F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PuBon contenien la respiració mentre en Tom Eltrich s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Carlo Fabris del PuBon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rainier Water va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Tom Eltrich va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PuBon.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a PuBon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Evgeniy Yugov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Tom Eltrich va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PuBon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): PuBon va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Oskar Płaszczymąka va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michal Oravík.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alexandre Quiniou va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rodrigo Dias va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvatore Toffolo.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Salvatore Toffolo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Alepo.F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alepo.F.C va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Elias Matt, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Alepo.F.C va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Valle Sundner es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.