Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730519488

Amistoso (Int.) 730519488 Información oficial sobre el partido 730519488 en Hattrick

06.03.2024 15:20:00

Dh28 Alineación oficial del equipo 'Dh28' en el partido 3 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dh28 Alineación oficial del equipo 'Dh28' en el partido 2 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dh28

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): El Judicaël Rosin va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Dh28. 1-0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Dh28 va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Judicaël Rosin va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jeoffrey Paillette va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eldridge Salmane va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El jugador local Shahjahan Hossain per poc que no incrementa el marcador al minut 20. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antonio Beláustegui va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Judicaël Rosin de Dh28 va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Petar Tuša es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Kévyn Rogier va poder marcar per a Dh28 en un servei de cantonada picat per en Gérémy Legentil quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Shahjahan Hossain es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AIMARTXO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AIMARTXO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Almar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de AIMARTXO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Matthias Dony va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de AIMARTXO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joaquín Gareca, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El AIMARTXO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Artem Ulanov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Matthias Dony de AIMARTXO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Matthias Dony de AIMARTXO va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.