Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730516882

Amistoso (Int.) 730516882 Información oficial sobre el partido 730516882 en Hattrick

06.03.2024 10:45:00

AC Rabissale Alineación oficial del equipo 'AC Rabissale' en el partido 2 - 3 Atlético Milagrosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Milagrosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Rabissale Alineación oficial del equipo 'AC Rabissale' en el partido 0 - 1 Atlético Milagrosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Milagrosa' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Rabissale

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rabissale contenien la respiració mentre en Lyonel Gonnet s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan Yannic Haß va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Rabissale.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rabissale, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Gordon Leibold va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Atlético Milagrosa

Goles Goles

  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Sergio Cejudo-Alcántara va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Marc Martró, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Milagrosa va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 62. Carlos Artazubiaga va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Sergio Vélez de Guevara va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 3. L'experiència és un grau!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Aimar de Milagrosa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Vélez de Guevara de Milagrosa es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.