Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730515940

Amistoso (Int.) 730515940 Información oficial sobre el partido 730515940 en Hattrick

06.03.2024 13:30:00

Mops-Trappist-Wenduine-Rooney Alineación oficial del equipo 'Mops-Trappist-Wenduine-Rooney' en el partido 5 - 1 Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mops-Trappist-Wenduine-Rooney Alineación oficial del equipo 'Mops-Trappist-Wenduine-Rooney' en el partido 6 - 0 Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mops-Trappist-Wenduine-Rooney

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 12 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Andrew Wexell. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 130 Minuto 14 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Andrew Wexell va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 14 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MTWR va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jeremiah Pass progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Allen Bornstein es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Robin Brandman va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, MTWR, al minut 81. El marcador va canviar a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Andrew Wexell va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Robin Brandman de MTWR gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Len Chirnside de MTWR es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeremiah Pass de MTWR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Zaragoza Dragons

Goles Goles

  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 76, Fazil Məmmədyarov va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Xavi Cifre, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Fazil Məmmədyarov va fer una jugada per la banda esquerra, però Allen Chisnall va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Agustín Suelves va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Allen Chisnall no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Dionisio Aldana de Zaragoza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.