Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730515388

Amistoso (Int.) 730515388 Información oficial sobre el partido 730515388 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 2 - 1 FC Taurus-Rheda Alineación oficial del equipo 'FC Taurus-Rheda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 4 - 1 FC Taurus-Rheda Alineación oficial del equipo 'FC Taurus-Rheda' en el partido
Tiene mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Missdirecteam

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Taurus-Rheda. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Francisco Arozena la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Missdirecteam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 17.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mogogi Sanao, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Bortzaioriz Laudabide, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Maeso per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jordi Aubí va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 57 podia haver acabat en gol, però Jordi Aubí va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jordi Aubí al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francesc Manel Rué va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Arozena va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Martín Verdugo va sortir molt desviat al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Arozena de Missdirecteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Mogogi Sanao de Missdirecteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Taurus-Rheda

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Pierluigi Michielan va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 24.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Christoph Cappel s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.