Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730515147

Amistoso (Int., RC) 730515147 Información oficial sobre el partido 730515147 en Hattrick

06.03.2024 12:25:00

Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 2 - 1 Meiderich 1902 Alineación oficial del equipo 'Meiderich 1902' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 1 - 4 Meiderich 1902 Alineación oficial del equipo 'Meiderich 1902' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Scorpions

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Serafín Estirado, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Scorpions se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 47.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Scorpions, atacant per l'esquerra al minut 101, va aprofitar el magnífic llançament de Serafín Estirado per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Scorpions va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Shria Khidyr, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Scorpions va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Serafín Estirado, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Enric Ripollés va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Scorpions se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Johan Trøjborg de Scorpions va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florin Ilian de Scorpions es va guanyar la targeta groga merescudament.

Meiderich 1902

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Torben Holz auf der Heide que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Wulfhart Seiten va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Scorpions. La jugada d'estratègia del MSV per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kel Sharpe va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kel Sharpe de MSV es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dario Conceição es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dario Conceição va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que MSV va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torben Holz auf der Heide de MSV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wulfhart Seiten de MSV va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.