Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730514530

Amistoso 730514530 Información oficial sobre el partido 730514530 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Cuatro Valles Alineación oficial del equipo 'Cuatro Valles' en el partido 4 - 1 Hesh Blacks Alineación oficial del equipo 'Hesh Blacks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cuatro Valles Alineación oficial del equipo 'Cuatro Valles' en el partido 4 - 1 Hesh Blacks Alineación oficial del equipo 'Hesh Blacks' en el partido
Tiene un resultado normal 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuatro Valles

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cuatro va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Martin Smolek va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rinos Michail es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, António Magalhães va pentinar un córner cap al segon pal que Raúl Mellado Ruiz va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Martin Smolek va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martin Smolek va rematar alt.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en António Magalhães. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Martin Smolek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel López de Madrid va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Blacks. La jugada d'estratègia del Cuatro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rinos Michail va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Juan Carlos Valmaseda va sorprendre Miguel López de Madrid amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Foguet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Piet-Hein Brons de Cuatro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Massimiliano Mario Ciocci de Cuatro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Hesh Blacks

Goles Goles

  • 153 Minuto 54 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Raúl Viera va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Blacks va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Galván Lendoiro quasi aconsegueix empatar per Blacks al minut 13, però Moisés Toledo Golfín va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Galván Lendoiro de Blacks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.