Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730514342

Amistoso 730514342 Información oficial sobre el partido 730514342 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

ShushuPam Alineación oficial del equipo 'ShushuPam' en el partido 5 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ShushuPam Alineación oficial del equipo 'ShushuPam' en el partido 2 - 0 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
Tiene bastante suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ShushuPam

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): ShushuPam, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Florentin Cenan per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Francisco Caballero es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sancti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cecilio Zafra-Vázquez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ShushuPam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 33.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Cecilio Zafra-Vázquez va augmentar l'avantatge de ShushuPam a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan ShushuPam va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Luis Leal des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Florentin Cenan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Óscar Yagüe de ShushuPam gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Óscar Yagüe gairebé va marcar per a ShushuPam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Francisco Caballero va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Ignacio Cegastia de ShushuPam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sancti Petri United

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Vallesi de Sancti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.