Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730513751

Amistoso (Int., RC) 730513751 Información oficial sobre el partido 730513751 en Hattrick

06.03.2024 12:25:00

Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 7 - 0 Mascarenhas F:C Alineación oficial del equipo 'Mascarenhas F:C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 5 - 0 Mascarenhas F:C Alineación oficial del equipo 'Mascarenhas F:C' en el partido
Tiene suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Moemedi Nato, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): En Vador Gelmà entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Energie, un peu providencial d'en Ashen Ranaweera va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Energie va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Moemedi Nato des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Energie va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Field Nkhetani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Ashen Ranaweera va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vador Gelmà va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Caetano Suevos va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 78 que va ampliar l'avantatge pels locals: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Joan Pol Serdà gairebé va marcar per a Energie des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Moemedi Nato de Energie no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Field Nkhetani de Energie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Caetano Suevos de Energie es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ashen Ranaweera de Energie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mascarenhas F:C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Garcia José Pereira de Mascarenhas es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.