Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730512140

Amistoso (RC) 730512140 Información oficial sobre el partido 730512140 en Hattrick

06.03.2024 15:10:00

AScjepa Alineación oficial del equipo 'AScjepa' en el partido 1 - 3 Les Trolls Alineación oficial del equipo 'Les Trolls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AScjepa Alineación oficial del equipo 'AScjepa' en el partido 1 - 3 Les Trolls Alineación oficial del equipo 'Les Trolls' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AScjepa

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Jonathan Pinte de AScjepa va demostrar les seves habilitats al minut 69 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AScjepa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ferry Lipperts, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Dayot Courbe quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jonathan Pinte no va ser aprofitada per en 唐 (Tang) 世坤 (Shikun) que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): AScjepa enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alessandro Costella de AScjepa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferry Lipperts es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Les Trolls

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Charlélie Tronchet que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Trolls.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Sorin Prian va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Trolls l'avantatge per 1 - 3. Charles-Henry Quetel en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Alexandre Le Bastard va estar a punt de posar per davant a Trolls amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Farid Hentati va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jean-Claude Martin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thibaud Denieul va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Télesphore Mousse va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Télesphore Mousse va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Tanguy Geffray va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.