Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730512083

Amistoso (Int.) 730512083 Información oficial sobre el partido 730512083 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido 3 - 1 Gazíantep FK Alineación oficial del equipo 'Gazíantep FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido 5 - 1 Gazíantep FK Alineación oficial del equipo 'Gazíantep FK' en el partido
Tiene mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

isam club

Goles Goles

  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Refik Raik no va poder aturar Ernesto José Olivares de isam, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 28 el 1 - 1.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): isam va posar-se per davant 2 - 1 al minut 68, quan Alfred Noguera va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Gerardo Carcedo va augmentar l'avantatge de isam a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Genís Soldevilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de isam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Joel Mentruit de isam va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a isam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gerardo Carcedo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ullrich Asamoah va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Joel Mentruit rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Gazíantep FK

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Şahinler prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Marius Hoflack.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Öztürk Sehran va marcar al minut 59 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hamdullah Enginer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Talha Rahim de Şahinler va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.