Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730510692

Amistoso (Int., RC) 730510692 Información oficial sobre el partido 730510692 en Hattrick

05.03.2024 19:20:00

A.C. Vallefiorita Alineación oficial del equipo 'A.C. Vallefiorita' en el partido 4 - 2 Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
A.C. Vallefiorita Alineación oficial del equipo 'A.C. Vallefiorita' en el partido 5 - 0 Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Vallefiorita

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Vallefiorita per la dreta va donar com a resultat un gol de Robbe Deziron al minut 42 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Dominik Sonnweber va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Vallefiorita s'avançava al marcador al minut 79, després d'un rebot que va caçar en Max Manicera per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Åge Håkansson es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Vallefiorita Robbe Deziron quasi va assolir l'empat al minut 36 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Åge Håkansson tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Mischa Jungsten va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 68, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Deabru Gorriak

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Gorriak va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Deunoro Mitxeo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pablo Eraustieta va acabar en una passada genial cap al jugador de Gorriak Boris Lazarov, que va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Gorriak va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Elio Vivan va quedar-se sol davant el porter Anthony Laponder, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kyle Corne després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Anthony Laponder va poder desviar-lo a córner.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Elio Vivan que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.