Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730509844

Amistoso (Int.) 730509844 Información oficial sobre el partido 730509844 en Hattrick

05.03.2024 19:15:00

hamilcar Alineación oficial del equipo 'hamilcar' en el partido 1 - 4 guerreroscelestes Alineación oficial del equipo 'guerreroscelestes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hamilcar Alineación oficial del equipo 'hamilcar' en el partido 0 - 2 guerreroscelestes Alineación oficial del equipo 'guerreroscelestes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hamilcar

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): hamilcar va reduir el marcador al minut 84 a 1 - 4 quan László Fóris va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Mario Levorato era fer passades de llarga distància. Al minut 25 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Claudio Frisenda però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de hamilcar, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En László Fóris va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex Tozzato de hamilcar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Giuseppe Lebean de hamilcar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

guerreroscelestes

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): guerreroscelestes agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar 白 (Bai) 秉辉 (Binghui) amb mestria.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, un xut de Dedi Arief des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Simon Tauriello va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Josep Antoni Colell va augmentar l'avantatge de guerreroscelestes a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dedi Arief ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Ralph Montero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paul Byrne, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Josep Antoni Colell, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. guerreroscelestes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emmanuel Malavasi de guerreroscelestes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.