Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730509564

Amistoso 730509564 Información oficial sobre el partido 730509564 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

vet canyellas Alineación oficial del equipo 'vet canyellas' en el partido 0 - 3 Athenea FC Alineación oficial del equipo 'Athenea FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vet canyellas Alineación oficial del equipo 'vet canyellas' en el partido 1 - 1 Athenea FC Alineación oficial del equipo 'Athenea FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vet canyellas

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Per Gröönskär quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El canyellas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Valerian Shukurov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Baptiste Lesné de canyellas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Densborn de canyellas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athenea FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Oiartzo Uribiarte va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 26 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En Ioritz Akasuso entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Athenea, un peu providencial d'en Pablo Federico Cousillas va situar el 0-2 al panell digital.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 48 minuts, el tirador de faltes del Athenea va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pedro Aldehuela, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Michael Svatoš de Athenea va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Oiartzo Uribiarte va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Daniel Salazar de Athenea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.