Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730509302

Amistoso (Int., RC) 730509302 Información oficial sobre el partido 730509302 en Hattrick

06.03.2024 13:00:00

VC York Alineación oficial del equipo 'VC York' en el partido 1 - 2 Partizan de Vitoria Alineación oficial del equipo 'Partizan de Vitoria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
VC York Alineación oficial del equipo 'VC York' en el partido 0 - 4 Partizan de Vitoria Alineación oficial del equipo 'Partizan de Vitoria' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VC York

Goles Goles

  • 125 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Kjell Arne Strandstedt va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 41. 0-2.
  • 104 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de York al minut 64. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Erwin Seiwald va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alcide Giribaldi va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Adair Barata va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kyaw Aung va fer una magnífica centrada, però la rematada de Cameron Michel va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Partizan de Vitoria

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador de Partizan Melxor Cristòfol va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Simon-Pierre Godin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Enrique Velasco Carrillo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Gruber-Veit, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Enrique Velasco Carrillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Melxor Cristòfol va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Diego Sancho, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Melxor Cristòfol. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Enrique Velasco Carrillo de Partizan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikel Araluce de Partizan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Melxor Cristòfol de Partizan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.