Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730509131

Amistoso (Int.) 730509131 Información oficial sobre el partido 730509131 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

MarcosPierna Alineación oficial del equipo 'MarcosPierna' en el partido 3 - 1 FC Teräsmonot Alineación oficial del equipo 'FC Teräsmonot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MarcosPierna Alineación oficial del equipo 'MarcosPierna' en el partido 5 - 2 FC Teräsmonot Alineación oficial del equipo 'FC Teräsmonot' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MarcosPierna

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): MarcosPierna equilibrava la balança al minut 17. En Adi Vâjială, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a MarcosPierna va ser Adrian-Mihai Miu.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): MarcosPierna va augmentar la diferència quan Chus Nebreda no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): MarcosPierna va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adi Vâjială va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jari Koivisto.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Sergio Gil de Aponte del MarcosPierna ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Adi Vâjială arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adi Vâjială de MarcosPierna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nofre Pardines de MarcosPierna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Teräsmonot

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MarcosPierna. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fokko Peereboom la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Teräsmonot es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Teräsmonot sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Allan Pyndt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Timo Melamies va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antti Kaveri va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Fokko Peereboom completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jaakko Launonen va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.